Brno, ČR    +420 543 211 321    Marketing HCABrno

Vzestupy a pády v životě



Annamária Čirke "Ria"

No dates scheduled yet

Základní informace
Díky tomuto kurzu pochopíte, jak překonávat vzestupy a pády v životě, a čím je to vlastně způsobené. Pochopíte, proč se u člověka někdy mění nálady – jednou je veselý a jindy se bez jakéhokoliv důvodu cítí smutný a deprimovaný. Proč najednou začne člověk dělat chyby i v tom, co dobře zná. Nebo začne být náchylný k nemocem.
Po studiu tohoto kurzu budete vědět, jak zvládat příčiny Vašich neúspěchů. A konečně se vzestupy a pády v životě stanou minulostí. Zlepšete si svůj život a začněte dosahovat Vašich cílů. Nastudujte si kurz „Vzestupy a pády v životě“ v HCA Brno.


Reference

"Informace můžu využít, "plně" ve svém osobním a profesním životě. Velmi zajímavé, praktické, funkční principy pro efektivnější zvládání vzestupů a pádů v životě. Moc děkuji za možnost a šanci tímto tréninkem projít."
- Jitka J.

"Velmi přínosné a inspirující. Uvědomění si provázanosti v určitých postupech a reakcích. Možnost aplikovat v práci i běžném životě. Určitě využiji. Už vím, proč se někteří lidé chovají, jak se chovají. Teď už vím, jak zvládnout útlak."
- Markéta V.

Doplňující informace

Délka
4 dny

Trvání
9:00 - 18:00 hod.

Cena
20.970,-Kč bez DPH

Místo konání
HCA Brno, Jižní náměstí 158/20a, Brno - Dolní Heršpice

Annamária Čirke "Ria"

Annamária Čirke "Ria"

Supervizorka, konzultantka a poradkyně pro vzdělávání. Supervizi a poradenství se věnuje od roku 2013. Po letech působení v obchodní firmě na různých pozicích, kde získala množství praktických zkušeností se začala věnovat osobnímu rozvoji. Po absolvování speciálních kurzů v této oblasti jí dosažené výsledky natolik ohromily, že se rozhodla i ona tyto kurzy dodávat. "HCA Brno je pro mě ideální místo, kde dokážu využít všechny moje dosavadní zkušenosti a know-how a pomoct podnikatelům dosáhnout požadovaných výsledků."

Přihlášení na seminář

Chcete si nechat poradit? Pošlete nám nezávaznou objednávku o co máte zájem a my se Vám obratem ozveme