Brno, ČR    +420 543 211 321    Marketing HCABrno

Vzorce pro úspěšné podnikání

Věci se v životě buď zlepšují, anebo zhoršují, nic nezůstává stejné. Můžeme to pozorovat jak v přírodě, v rodině, tak ve svém byznysu. Navštivte tento speciální kurz a naučte se používat přesné postupy, které zvýší vaši stabilitu a úspěch na trhu.



Annamária Čirke "Ria"

No dates scheduled yet

Základní informace
Kurz je určený pro majitele, výkonné ředitele a manažery firem. Studuje se individuálně, pod vedením zkušeného supervizora.

Na kurzu získáte informace potřebné ke zvýšení příjmu, k dosáhnutí úspěchu v podnikání a zlepšení situace v dané oblasti.

Obsahuje hodně praktických cvičení, kde student aplikací kurzového materiálu řeší konkrétní situace z pracovního života.

Po absolvování tohoto kurzu budete odcházet s vědomím, že růst a prosperita nejsou jen sny, ale reálné dosažitelné cíle.

Témata

  • Jak přesně, rychle a hlavně včas poznat, zda se činnost firmy anebo pracovníka zhoršuje anebo zlepšuje?

  • Jak prakticky ve vaší firmě určit stav v jakém se nacházejí jednotlivci, oddělení a celá firma?

  • Jaké existují způsoby, jak něco udělat, aby se stav zlepšil?

  • Co udělat, když chceme nastartovat oddělení anebo firmu?

  • Jaký je správný postup při nástupu nového pracovníka na post?

  • Jakých chyb se vyvarovat při nástupu na nový post?

  • Co má dělat šéf, jestliže zjistí, že se výsledky jeho oddělení prudce zhoršují?

  • Co má dělat podřízený, jestliže zjistí, že jeho výkony jdou prudce dolů?

  • Co dělat, jestliže se vaše výsledky dlouhodobě nemění?

  • Co dělat proto, aby se udržel už dosáhnutý pravidelný dlouhodobý nárůst?

  • Proč je prudký nárůst nejvíce nejnebezpečnější stav?

  • Co dělat, když jsem jednotkou na trhu a chci jí i zůstat?

  • Jak se dá odevzdat post tak, aby nový pracovník na postě nadále skvěle produkoval?

  • Jaké maximální množství práce může zvládnout jeden člověk?

  • Kde je strop výkonnosti firmy?

  • Proč jsou šéfové přepracovaní?

  • Koho a za co ve firmě odměňovat a za co trestat?

  • Na základě čeho povýšit pracovníka?
  • Reference
    „Toto bol pre mňa ten najkľúčovejší kurz čo som do teraz absolvoval. A nie su to len krásne slová a aktuálne nadšenie. Vyriešil, resp. dal mi toľko nástrojov ako vyriešiť moje súčasné problémy v mojom živote a podnikanie. Už som bol tak zamotaný v práci, mal som toľko povinnosti a toľko činnosti, čo som musel urobiť lebo horelo, že som chodil do práce aj v sobotu a v nedeľu. A čo je sranda, čím viac som robil tak som mal viac roboty a oheň bol väčší. Teraz mám takú hadicu a taký prúd vody, že oheň nemá šancu :)."
    - RÁJ BÝVANIA s.r.o.

    "Od malička som sníval mať obrovskú organizáciu. Niekde som čítal, že musím 5 rokov tvrdo pracovať a bude to, budem milionár. Tvrdo pracujem už 15 rokov a stále nič. Dokonca posledné obdobie som v práci aj cez víkendy a nič dramaticky sa nemení. Prihlásil som sa na kurz „Vzorce pre úspešné podnikanie“ a večer pred štúdium som mal myšlienky, že nikam nejdem lebo mám kopec práce. Avšak kdeže som si zarezervoval hotel a musel by som platiť storno poplatok, tak som ráno vyrazil na daný kurz. Ja nerád preháňam a nemám rád ani takéto prehnané rečičky ale som nesmierne šťastný, že som tento kurz išiel študovať. Mám také uvedomenia ako som ešte nemal z ničoho. A viete prečo? Lebo v tomto kurze som našiel veľmi veľa odpovedí na to prečo som tak malý, prečo sa cítim prepracovaný, prečo sa nevenujem rodine, prečo neexpandujem, ako a čo robiť, aby som mohlo expandovať a ako zvládať rôzne nebezpečné situácie a ako zorganizovať ľudí.
    Ešte žiaden kurz mne nedal toľko riešenia ako tento.

    Môžem úplne s kľudným svedomím vám povedať, že toto môže byt pre váš život zlomový a kľúčový kurz."
    - RÁJ BÝVANIA s.r.o.

    "Hodně firem používá nástroje na měření produkce. Méně firem má statistiky podle kterých hodnotí pracovníky. Ještě méně firem používá kondice a umí je správné určit. A jen velmi velmi málo firem zná a používá vzorce kondic. Tohle je informace, kterou jsem zde získal."
    - Backbone s.r.o.

    "Těším se na nadcházející činnosti, kdy si už pojedu měřený produkt, pomocí statistik a vypracování vzorců pro konkrétní kondice. A taky se těším na statistiky zaměstnanců a jejich růst k úspěchům. Toto je můj cíl, být trvale v nadbytku a moci."
    - J&T Systém, s.r.o.

    Doplňující informace

    Délka
    5 dní

    Trvání
    9:00 - 18:00 hod.

    Cena
    24.970,-Kč bez DPH

    Místo konání
    HCA Brno, Jižní náměstí 158/20a, Brno - Dolní Heršpice

    Annamária Čirke "Ria"

    Annamária Čirke "Ria"

    Supervizorka, konzultantka a poradkyně pro vzdělávání. Supervizi a poradenství se věnuje od roku 2013. Po letech působení v obchodní firmě na různých pozicích, kde získala množství praktických zkušeností se začala věnovat osobnímu rozvoji. Po absolvování speciálních kurzů v této oblasti jí dosažené výsledky natolik ohromily, že se rozhodla i ona tyto kurzy dodávat. "HCA Brno je pro mě ideální místo, kde dokážu využít všechny moje dosavadní zkušenosti a know-how a pomoct podnikatelům dosáhnout požadovaných výsledků."

    Přihlášení na seminář

    Chcete si nechat poradit? Pošlete nám nezávaznou objednávku o co máte zájem a my se Vám obratem ozveme