Brno, ČR    +420 543 211 321    Marketing HCABrno

Prieskumy

Propagace bez průzkumu, reklama bez průzkumu, vypuštění nového produktu na trh bez průzkumu, to je jen trefování naslepo a může vás to stát množství zbytečně vyhozených peněz. Tento kurz vás naučí jak správně dělat průzkum trhu.



Annamária Čirke "Ria"

No dates scheduled yet

Úlohou každé firmy je zviditelnit samotnou firmu a svůj produkt. K tomu se využívá propagace, reklama a různé PR akce. Jak to udělat, kam směřovat tyto akce, co přesně propagovat, na co dát důraz, na to slouží průzkumy.

Průzkumy se dělají proto, aby se zjistilo, co přesně potřebují naši potenciální zákazníci, co budou akceptovat a čemu mají tendenci uvěřit. Jen na základě průzkumů zjistíte, co veřejnost osloví a na základě toho se můžete pustit do propagačních akcí.

Propagace bez průzkumu, reklama bez průzkumu, vypuštění nového produktu na trh bez průzkumu, to je jen trefování naslepo a může vás to stát množství zbytečně vyhozených peněz. Správným průzkumem zjistíte, jaký typ služby a nebo produktu považují lidé za dost hodnotný na to, aby vám za něj zaplatili. Pokud budete pracovat bez průzkumů, můžete zbytečně vynaložit na propagaci tisíce bez adekvátního efektu. Jinak řečeno, s průzkumy by se vaše výdaje na propagaci počítali ve stovkách, ale zisky ve statisících.

Tento kurz vás naučí jak správně dělat průzkum trhu.

Reference

„Díky tomuto kurzu jsem dostala jasný návod na to, jak sestavit účinný průzkum, díky kterému získám informace, které potřebuji. Jsou to velmi jednoduché a praktické postupy, které by měl mít nastudovaný každý marketingový a PR pracovník. Určitě mě získané informace pomohou v mé práci.
Díky moc supervizorce, která mě velmi mile a efektivně celým kurzem provedla."
- PERFORMIA, spol. s r.o.

Obrovský zisk. Už viem, ako sa robia prieskumy. Správne prieskumy."
- DIN TECHNIK, spol. s r.o.

"Tři jednoduché otázky jak dělat průzkumy abych zjistil ty nejúčinnější knoflíky a jejich prostřednictvím mohl efektivně prezentovat poselství pro zvýšení a udržení obratu!"
- FANTASY TRAVEL, s.r.o.

Doplňující informace

Délka:
vždy od 9:00 - 18:00 hod

Trvání
cca 2 dny

Cena
20.970,-Kč bez DPH

Místo konání
HCA Brno, Jižní náměstí 158/20a, Dolní Heršpice

Annamária Čirke "Ria"

Annamária Čirke "Ria"

Supervizorka, konzultantka a poradkyně pro vzdělávání. Supervizi a poradenství se věnuje od roku 2013. Po letech působení v obchodní firmě na různých pozicích, kde získala množství praktických zkušeností se začala věnovat osobnímu rozvoji. Po absolvování speciálních kurzů v této oblasti jí dosažené výsledky natolik ohromily, že se rozhodla i ona tyto kurzy dodávat. "HCA Brno je pro mě ideální místo, kde dokážu využít všechny moje dosavadní zkušenosti a know-how a pomoct podnikatelům dosáhnout požadovaných výsledků."

Přihlášení na seminář

Chcete si nechat poradit? Pošlete nám nezávaznou objednávku o co máte zájem a my se Vám obratem ozveme